Hemen Oku

Online Danışmanlık Hizmeti Nedir?Nasıl Yapılır?Avantajlaı Nelerdir?

Online danışmanlık, bulunduğunuz yerden danışmanlık hizmeti almaktır. "Online Danışmanlık" ya da diğer bir adıyla "Uzaktan Danışmanlık" masa üstü bilgisayar, laptop, tablet ya da telefon vasıtasıyla yapılır. Online danışmanlık hizmetinin en büyük avantajı danışmanın ofisine gitmenize gerek kalmadan bulunduğunuz yerden ve istediğiniz bir saatte danışmanlık hizmeti alabilmenizdir.

Bunların dışında özellikle yüz yüze danışmadan çekinilen ve kişi için mahrem olan konularda online danışmanlık iyi bir yöntemdir. 

Mesai saatleri içinde bir uzmana gitme fırsatı bulamayan kişiler için online danışmanlık yöntemi ciddi bir kolaylık sağlar. 
Uzman bulunmayan küçük bir yerde yaşayanlar için, danışmanınızla istediğiniz sıklıkta görüşebilirsiniz. 

Duyma konuşma sorunları yaşayan kişiler için yazılı olarak online danışmanlık yöntemi de bir çözüm sağlayacaktır.

Ayrıca yüz yüze danışmanlık hizmetine göre online danışmanlık hizmeti daha ekonomiktir.

Dışarı çıkma korkusu olanlar için online danışmanlık alternatif olabilir. 

Evdeki çocuklarını bırakacak kimsesi olmayan yalnız bayanlar için uygun olabilir.

İlk online danışmanlık hizmetini İzmir'de yaşayan ve iş hayatına yeni atılmış adaptasyon sorunu yaşayan bir arkadaşa vermiştim.Başarılı bir sonuç alabileceğimizden de biraz endişeliydim doğrusu. Ancak 3.görüşmeden sonra inanılmaz bir gelişme kaydettik. Sonrasında da yine Türkiye'nin çok farklı illerinden danışanlarım oldu. Bir süre sonra yurt dışından (Almanya, Hollanda, Belçika, Rusya) danışanlarım oldu. 

Eskiden online danışmanlık hizmeti, danışan için de danışman için de biraz zordu. İnternet şimdiki gibi hızlı değildi. Kesilirdi, yavaşlardı bekletirdi. Ama şimdi neredeyse hiç donma yaşamıyoruz. Akıcı bir şekilde net bir görüntü ve sesle çalışmamızı yapıyoruz.

Sunduğum Online Danışmanlık Hizmetleri

Yaşam Koçluğu

Yönetici Koçluğu

Kurumsallaşma Danışmanlığı

Yönetim Danışmanlığı

Satış Koçluğu

Psikolojik Danışmanlık

Kariyer Danışmanlığı