Hemen Oku

Binance'den yeni düzenleme

Binance, yerel düzenleyici tarafından bir kısıtlamanın ardından Singapur doları cinsinden tüm kripto ticaretine son verecek


Borsa Pazar günü yaptığı açıklamada, Singapur doları cinsinden ürün teklifini sınırlayacağını söyledi.
Singapurlu düzenleyici, Binance.com'u Perşembe günü yatırımcı uyarı listesine aldı.
Binance, bir dizi baskının ardından dünyanın dört bir yanındaki düzenleyicilere uyma çabalarını artırdı.


Kripto para borsası Binance, Pazar günü şirketin web sitesinde yapılan bir duyuruya göre, yerel düzenleyiciden gelen bir uyarının ardından Cuma gününe kadar Singapur doları cinsinden ürünler sunmayacak ve ülkedeki tüm çevrimiçi iletişim operasyonlarını durduracak.
Şirket, kripto para birimi çiftlerini ve Singapur doları cinsinden ödeme seçeneklerini ticaretini durduracağını açıkladı, ayrıca uygulamasını ülkenin Apple ve Google ödeme mağazalarından kaldıracağını ve Telegram kanalı da dahil olmak üzere tüm çevrimiçi iletişimi durduracağını söyledi. Kullanıcılar, Singapur doları bazlı tüm işlemlerini Perşembe gününe kadar tamamlamaya teşvik edildi.
Bu karar, Singapurlu düzenleyicinin geçen Perşembe günü Binance.com'u yatırımcı uyarı listesine koymasının ardından geldi. Liste, insanları, Singapur Para Otoritesinin başlangıçta onayladıkları sırada sahip oldukları bilgilere dayanarak lisanslandığını varsaydığı herhangi bir düzenlemeye tabi olmayan platformdan haberdar ediyor.


Binance yaptığı açıklamada, "Binance, sektörümüzün düzenleyici çerçevesindeki gelişmeleri memnuniyetle karşılıyor, çünkü bunlar piyasa oyuncularının düzenleyicilerle daha fazla işbirliği yapmaları için fırsatlar sunuyor. Her kullanıcıya fayda sağlamaya çalışan politika oluşturma konusunda yapıcı bir şekilde çalışmaya kararlıyız."

CoinGecko'ya göre Binance, ticaret hacmi bakımından ABD'de listelenen rakip Coinbase'in önünde en büyük kripto borsası.

Binance'e daha önce Singapur'da hizmet sağlamak için geçici bir muafiyet verilmişti, ancak diğer düzenleyicilerle uyumlu olarak MAS, tüketici koruma önlemlerinin ve yeterli kara para aklama kontrollerinin mevcut olduğundan emin olmak için incelemesini sıkılaştırdı.

Singapur, borsaya yasaklar ve uyarılar veren diğer yargı bölgelerinin yanı sıra İngiltere, Kanada, Japonya, Almanya, Tayland ve İtalya'ya katıldı.

Binance, her yerde lisanslanabilmesi için Temmuz ayında düzenleyicilere uyma çabalarını artıracağını duyurdu.

Hiç yorum yok